افزونه Yoast SEO با در نظر اخذ یکسری پارامترهای از قبل تعیین شده، خوانایی مطلبی که نوشتهاید را از عقیده کاربران مورد بررسی پیمان میدهد. این ویژگی جالب در نسخههای جدید افزونه اضافه شده است. البته در نسخه پارسی این قابلیت چندان مترقی نیست. در صورتی که در نسخههای انگلیسی، آلمانی و هلندی حتی میتواند گونه نوشته را از نظر ادبی باره بررسی پیمان دهد.
جملات کوتاه قابل خواندن و تاثیرگذارتر میباشند. کوشش کنید ۲۵% جملات پستتان کمتر از ۲۰ واژه داشته باشند.
از پاراگرافهای اختصار ۷-۸ جملهای کاربرد نمایید.
طول پاراگرافهایتان از ۱۵۰ واژه اغلب نشود.
سرفصلهای مطلبتان اندازه مناسبی داشته باشند، نه خیلی طولانی و نه خیلی اختصار باشند.
آموزش سئو وردپرس با wordpress seo by yoast
تحلیل و بررسی
در این قسمت افزونه Yoast SEO همگی نکات تاثیرگذار در سئو مطلبتان را لیست میکند. و نکاتی را که رعایت کردهاید و باید رعایت کنید را باره تحلیل و بررسی قرار میدهد.
آموزش سئو وردپرس با wordpress seo by yoast
آموزش سئو وردپرس با wordpress seo by yoast
شبکههای اجتماعی
تا به اینجا به نظر میرسد پستتان از نظر موتورهای جستجو سئو شده است.
سئو وردپرس به زبان ساده حال بگذارید از به اشتراک گذاری مطلب شما در شبکههای اجتماعی مطمئن شویم؛ با تنظیم این دسته به گوگل میفهمانید که این پست مطلق به شماست. و اگر دفعات اشتراک پستهایتان بالا باشد، یک امتیاز مثبت برایتان در نظر گرفته میشود.
در صورتی که این دسته را خالی رها کنید، شبکههای اجتماعی بهصورت پیشفرض از عنوان و متای توضیحات، در ضمن احد از تصاویر کاربرد شده تو پستتان کاربرد خواهند کرد. البته شدنی است این تصویر خیلی ایدهآل نباشد، فلذا بهتر است خودتان شخصا این تقدیر را صحیح کنید. تنظیمات در اینجا بسیار ساده میباشد. کافیست یک تصویر مربوط به پستتان را در تقدیر image آپلود نمایید، عنوان و توضیحات مربوط به مطلبتان را وارد کنید.
در نهایت یک پیشنمایش از پستتان پس از اشتراک گذاری در فیسبوک یا توییتر را در بخش preview مشاهده خواهید کرد. البته این تقسیم تنها در نسخه پریمیوم افزونه فعال هست.
آموزش سئو وردپرس با wordpress seo by yoast
تنظیمات پیشرفته
ممکن است به هر دلیلی از موتورهای جستجو بخواهید که این صفحه و یا پستتان را شناسایی نکنند. بدین منظور میتوانید تنظیمات این تقدیر را برروی noindex پیمان دهید. پس اعمال این تغییر، افزونه Yoast SEO دایره رنگی مربوطه را به رنگ آبی در میآورد.
آموزش سئو وردپرس با wordpress seo by yoast
روباتهای متا دنبال
با استفاده از تنظیمات این گزینه میتوانیم به موتورهای جستجو بگوییم که آیا لینکهای موجود در این صفحه را دنبال کنند یا خیر. همانطور که میدانید گوگل از طریق خزیدن وسط صفحات اینترنتی اطلاعات مربوط به آنها را جمعآوری میکند. فلذا لینکهایی که پست یا صفحات خویش پیمان میدهید، مقصد بعدی گوگل هستند. در صورتی در پستتان از لینکهای بیگانه نامعتبر زیادی بهرهگیری کردهاید میتوانید این گزینه را برروی nofollow بگذارید. البته پروا داشته باشید با این شغل لینکهای داخلی وبسایت خودتان هم که در این صفحه وارد کردهاید، بی ارزش خواهد شد.
درباره این سایت